Link przesyłany mailowo, smsem lub przez inny komunikator może zostać wykorzystany przez maksymalnie 10 osób. Jeśli chcesz zaprosić kolejnych znajomych, możesz po prostu wysłać kolejny link, który możesz udostępnić 10 osobom. Aby utworzyć nowy link, kliknij na „Udostępnij” obok pokazanego linku.